torsdag 12. januar 2012

Forventningsfull...Nå har jeg vært `innestengt` i en uke snart, helt slått ut av sterk forkjølelse, muligens influensa. Heldigvis er jeg på bedringens vei, og hodet og andre kroppsdeler begynner sånn smått å fungere som normalt. Men det har ikke blitt tatt noen nye bilder denne uka, så disse er fra arkivet.

Nå når jeg begynner å bli frisk og litt mer våken mentalt, går jeg rundt og er litt forventningsfull og spent. Tidligere, en stund før nyttår, fortalte jeg dere om en reise til Sveio som kunne bety store endringer i livet mitt..! Mange av dere begynte da å lure litt på om det lå forelskelse i lufta.

Det var litt søtt synes jeg - og da jeg leste gjennom innlegget etterpå, så jeg at det kunne se ut som om det var noe sånt på gang. Det er det altså ikke, i denne omgang. Men det er allikevel noe på gang som kan gjøre hverdagen litt lysere, om alt går som jeg håper.
Vi kan jo komme mer tilbake til det etterhvert:)


Jeg håper at du ikke er syk og sengeliggende, men frisk og full av energi!

Bloggeklemenglish:
I`ve been in all week cause of a terrible flu, but I start to feel better now. I  have`nt had any  energy to takepictures this week, so these two are from the archive.
I`m starting to be a bit exited... I brifely mentioned a travell before new year. that may change my life to the better! This change is getting closer, if everything goes as I hope! More about that later.


6 kommentarer:

 1. Så spennende! Ha en god kveld, håper du snart er helt frisk!

  SvarSlett
 2. Godt det går framover med deg.Ligger litt etter jeg også. Måtte innom bloggen din i dag også. Syns den er søt og fin. Så er det de pastellene...

  SvarSlett
 3. Spennende!! Ønsker deg riktig god bedring, det går visst mye hissig smitte i området her nå.

  Klem

  SvarSlett
 4. God bedring til deg, Janni! Godt du har selskap i han Leon:)
  Klem

  SvarSlett
 5. Fortsatt god bedring til deg ♥ høres spennende ut, gleder meg til å høre mer om dette :) *♥*

  SvarSlett
 6. Bloggeklem tilbake, og god helg!

  Christine

  SvarSlett

Blir veldig glad for en liten kommentar! Takk! :-)

Related Posts with Thumbnails