onsdag 14. desember 2011

Festkledd bord og litt drama!

Viser noen bilder tatt forrige helg på jentekvelden for en kommende brud. Vi ble servert deilig kosemat fra et festkledd bord.

De siste to bildene måtte jeg bare ta med! Søte detaljer:) 
Så over til `de store ting` som har skjedd her i huset, som jeg nevnte såvidt i går; det er ikke sånne gøye `hurra-ting` akkurat, men like fullt store ting.
Vi hadde nemlig  innbrudd her i går. Det vil si, ikke hos meg, men hos naboen rett over gangen. i går kveld ble jeg for første gang i mitt liv avhørt av Politiet! Det som er ekkelt er at det var en mann her i forrige uke som gikk og tok i alle dørene i fellesgangen (som er privat for oss tre som bor i denne etg), som for å sjekke liksom. Merkelig at folk bare åpner døra hos fremmede uten å banke på, synes du ikke?
Så da jeg hørte at ytterdøra  mi ble åpnet og deretter lukket, gikk jeg ut for å se hvem det var. Da var han hos naboen i midten og kjente på døra der. Da jeg spurte om han letet etter noen, kom han med en heller tvilsom forklaring... En annen nabo har opplevd noe lignende for ca 5 uker siden.
Da jeg snakket med naboen i midten i dag - som ikke var hjemme i går kveld - kunne han fortelle at det hadde vært noen inne på hans kjøkken (som ligger på motsatt side av gangen for hybelleiligheten hans), både i går og i dag!!! Creepy! Men det eneste han kunne se at de hadde tatt med seg var den røde søppelsekken alle får til jul...(!!!)  Nå skal jeg ikke avsløre alle detaljer her, men kan si jeg var ganske så engstelig da jeg fikk høre om dette da jeg var ute i går kveld. Det jeg var mest redd for var at noen skulle ha kidnappet Leon...! Skrekk! Men han var heldigvis i god behold inne i leiligheta og så ikke ut til å ha fått med seg noe av dramaet. Han ble litt engstlig da Politiet kom bare, da løpte han å gjemte seg (hmm mistenksomt...?)

Hvis tyvene leser dette kan jeg bare si at det ikke er noen vits i å komme tilbake hit for å bryte seg inn hos meg; her er det nemlig bare gamle ting som ikke er noe verd. Det nyeste av tekniske hjelpemidler er vel fra ca tidlig 90-tall, så her er det ikke noe å hente.

Håper bare min uheldige nabo har god forsikring...Så sånn har vi det her i gården.
Håper der har en litt minder actionfylt hverdag.

*KLEM*

english:
some pictures from a girlsnight about two weeks ago. wich has nothing to do with the story I`m telling; we had a break-in here yesterday! Not in my appartement, but at the neigbours. If you need help to translate, click HERE9 kommentarer:

 1. Vakkert venninnefestbord og helt utrolig ekkelt med det innbruddsgreiene, fysjom! Håper politimannen var kjekk da i det minste ;) *♥*

  SvarSlett
 2. Fysj - så ekkelt at noken berre tar seg til rette på den måten - får håpe at dei finn den som har gjort det...

  Men : bordet va lekkert ;)

  Klem

  SvarSlett
 3. Åh så ekkelt. Folk er så frekke, det er så trist!

  SvarSlett
 4. Huff, så creepy!! Skjønner ikke hvordan folk kan være så frekke! Har hatt lignende situasjoner i Studentboligen her jeg bor, å jeg kjenner at jeg blir skikkelig forbanna over at noen tror de bare kan "ta for seg". De eier jo ikke respekt for andre! *småhissig*
  Håper naboen din har forsikring, å at Politiet får tatt den dusten! Makan!

  Husker jeg hadde lagt esken til MacBooken min i boden i kjelleren her, å tror du ikke noen brøyt seg inn. Hvor dum er du når du tror folk oppbevarer en MacBook til 8000 kroner i en bod da?! Nei, sånne folk, de har jeg virkelig ingenting til overs for!!

  Glad for å høre at både du, Leon og leiliheten slapp unna :)
  Koselige bilder, stemningsfulle og innbydende :)

  Ha en fortsatt fin kveld Janni :)

  SvarSlett
 5. Hvis du hadde foratalt meg dette sånn ansikt til ansikt ville jeg sagt "Åhguuuh" med en forskrekket (noen vil si bestemorstemme) stemme. Uff, dette hørtes ikke koselig ut nei. Vi får håpe din advarsel skremmer dem!
  God helgeklem fra meg på loftet!

  SvarSlett
 6. Kjempefine bilder!! Fikk lyst å lage et selskap selv nå... Creepy med innbrudd ja! Men låser ikke folk dørene?? Må nesten ha døra låst døgnet rundt nå...huff..ja...var politimannen kjekk?? Hehe

  SvarSlett
 7. God jul Janniche!! :D
  Hvor er du? Håper alt er fint hvert fall. Savner deg her inne.
  Klem fra meg som er på Island i storm.

  SvarSlett

Blir veldig glad for en liten kommentar! Takk! :-)

Related Posts with Thumbnails