fredag 20. august 2010

Mitt Drømmehus!????!Min kjære bror sendte meg en link til et hus som ligger for salg. Og jeg må bare dele noen herlige bilder med dere!


Snakk om gjennomført stil!!!Er det kult eller? Stygt?


Jeg synes det er utrolig kult!!


Men hadde nok slitt litt med hodeverk etter en stund! Men det er jo for gjennomført til at man kan `ødelegge` det med å pusse opp.

Ok, bildene taler for seg selv - ENJOY!
Her har det bodd noen som er glad i farger og mønstre! I crazy kombinasjon! Skulle gjerne vært i det huset...


Men, ja, jeg liker Duse Pasteller. Og øverst på listen ligger forskjellige nyanser av turkis og rosa!
Ti poeng til dere som gjettet det!;)

I morgen skal dere få se et annet prosjekt jeg har holdt på med en stund. Skulle ha hatt det med i dag. Men måtte bare dele dette herlige huset (som er til salgs!) med dere!

God helg!

3 kommentarer:

 1. Oioioi..hehe Ble nesten svimmel av å se på bildene! :) Det badet var jo helt herrrlig(med bergensk skarre-r), tenk at noen virkelig har anstrengt seg for å få det sånn, og helt sikkert vært veldig fornøyd med resultatet.. Hører for meg fruen i huset si: - Hva sier du, Oddgeir, ble det for mye?
  - Neida, kjære, det ble jo flott! :) hehe
  God helg til deg!

  SvarSlett
 2. Jeg ble nesten kvalm og svimmel av den doen og badet!! Stua og spesielt kjøkkenet vakte nostalgiske følelser av 70 tallet. Jeg likte de stripete veggene på spisestuen.....Jeg tror faktisk jeg hadde blitt komplett sprø i det huset :D) Takk som delte det. Riktig god helg til deg og pus!! klem Bjørg

  SvarSlett
 3. Dette huset burde vært vernet som museum :-)

  SvarSlett

Blir veldig glad for en liten kommentar! Takk! :-)

Related Posts with Thumbnails