mandag 2. august 2010

Gode planer...

Mandag, ny uke, første arbeidsdag - alle forutsetninger for å lykkes! Jeg hadde en så superbra idè (ifølge meg selv..) for dagens innlegg - og for hele resten av uka også!!! Det har vært full aktivitet i den kreative delen av hjernen i hele dag, ingen fred å få!


Men... så gikk jeg over fra å bruke mobilkameraet mitt - som i grunnen har funket ganske greit - til å bruke det `ordentlige` kameraet mitt. Dette for å gjøre det hele enklere og, forhåpentligvis, bedre.


Men det ble det IKKE! Hele bildeserien ble bare helt tragisk, ubrukelig! Enten for mørkt eller for mye blitz...
Irriterende!! Masse bortkastet energi!:(Så her kommer en liten nødløsning. Kanskje jeg får starte med nytt pågangsmot og et lysere sinn i morgen og se om det ikke blir mer knipsing med mobilen. Det blir det iallefall ikke i kveld!!
Derfor, noen bilder fra mitt hjem...


Blomstene på verandaen har overlevd -såvidt- den kalde og våte sommeren...

Var innom èn av favoritt-brukt-butikkene mine i dag. Skulle bare se, men... dette er noe av det jeg kom hjem med...en liten vekt som kan stå sammen med den store...


et litt retro-aktig fat med de rette fargene...denne taler for seg selv... (ikke kjøpt på brukten!)kukuxumusu-koppene mine fra i Bilbao...


Nå skal jeg gå å furte litt mer...;)

Alt går nok bedre i morgen!!
1 kommentar:

  1. For å få telleren inn på selve bloggen må du finne retningsveiledningen inne på susnet. Og kopiere reknarkodene og legge inn som en html/java script på bloggen din. Alt etter hvilke du vil bruke, noe bruker totalte besøk, pluss hver mnd og hver dag, andre bare det totalte og online for eks.
    Koden du kopierer... der kan du fylle inn både foran og etter hver kode. Hvis du for eks kopierer denne koden Kan du skrive, for eks.
    Totale besøkende her hos meg.

    Det er ikke det letteste å forklare, men hvordan du får tellerkodene inn på bloggen/blogspot står ganske godt forklart på susnet.

    SvarSlett

Blir veldig glad for en liten kommentar! Takk! :-)

Related Posts with Thumbnails