Powered By Blogger

søndag 16. oktober 2011

Historien bak navnet...

Flinke og kreative Manuela bak Mrs.Hardy-bloggen utfordrer oss til å fortelle om hvorfor vi har valgt nettopp det bloggenavnet vi har.  Kjempegøy utfordring, synes jeg! Og denne utfordringen har jeg ventet lenge på! Ikke fordi jeg har en fantastisk historie, men det er alltid spennende å vite hva som ligger bak ting bare...

Etter å ha null erfaring med verken og lese blogger eller blogge selv - ble jeg dratt inn i bloggens verden i fjor sommer! Været var dårlig, og jeg satt hjemme i Nord-Norge hos mine foreldre og surfet på nett. Via via ble jeg oppmerksomInteriørblogger, og det gikk noen timer med til lesing, kan du si. På slutten av ferien hadde jeg blitt så inspirert at jeg ville starte selv! Hvorfor ikke..?
Jeg har ikke eget hus, ikke egen leilighet en gang. Og standaren og budsjettet er det vel så som så med. Må si at Blandet Loft var en stor inspirasjons-kilde! Man tar bare bilder av det man har - alt kan være vakkert!!
Etter en lang periode i kreativ dvale, var blogging en fin mulighet til å `komme i gang` igjen på!

For å (forsøke å) gjøre en laang historie kort; jeg greide ikke vente til jeg kom tilbake til Bergen. Bloggens første innlegg ble skrevet i Trondheim hos en skjønn venninne! Hun hjalp meg også med navnet.
Det måtte være noe som beskrev meg og min stil... Jeg kom ganske kjapt opp med `duse pasteller`, men ville ha det lengre. Hengte på  noe sånt som; heklakanter, blondekanter e.l. Men da sa venninna mi `Nei, det blir for langt, det holder med Duse Pasteller`.
Og så ble det til det!

Knotet noe fryyyyktelig til å begynne med! Og skrev laaange innlegg - har alltid hatt problemer med å fatte meg i korthet. Etterhvert ble det litt for tidkrevende, så da ble det kortere innlegg (ikke akkurat i dag da). Og jeg fikk -heldigvis- et litt mer avslappet forhold til bloggingen - målet var ikke nødvendigvis å ligge på toppen eller å få flest lesere, men å kanskjeut til noen som syntes det de så var koselig, gøy eller inspirerende.

Føler bildene her representerer noe av det bloggen består av (hadde problemer med å velge der også gitt).

Duse Pasteller er ingen ren interiørblogg, det blir mange innblikk i hverdagslivet - hvor  Leon spiller en stor rolle! Han kom inn i livet mitt under 1 måned før første innlegg, så han er også veldig tilstede i bloggen. Iallefall i starten. Du kan lese noen artige og dramatiske episoder om ham ved å trykke på etiketten Leon.

Hadde vært gøy å hørt fra noen av mine tidligste lesere hva de synes er fint med bloggen, og om den har endret seg mye fra starten... Var det bedre da det var mer tekst, eller foretrekker dere heller bilder? Er det noe dere savner, noe det burde vært mer (evt mindre) av? NYE lesere får selvsagt også gjerne uttale seg!;)
Har du lest her noen ganger, men aldri kommentert (vet nemlig at det er noen av dere), så gjør det i dag!
Jeg blogger jo for DERE som leser - i tillegg for meg selv;)

Hvis du virkelig har orket å lese alt så langt (!!!), så 1000 takk for det! Dere er best!

Stor klem til dere på en søndag!

english:
Mrs.Hardy challenges us to tell abt why we chose our blog-names. I tell my story. If you want to read, please use Google Translator today:)
Thank you for visiting! Happy Sunday!

7 kommentarer:

 1. Hihi koselig innlegg og fin historie bak bloggnavnet, kjekk venninne du har :)
  Jeg liker jo bilder godt, men det er fordi jeg ikke er mest glad i å lese, men jeg tror det er noen som liker mye tekst og, så det er vanskelig å si.
  Kanskje en slags mellomting?

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg er her hos deg for første gang,og liker veldig godt det du viser!! Kjempefine bilder og interessant tekst, sånt liker jeg:) Spennende å høre din historie om bloggnavnet, sikkert mange som slenger seg på den utfordringen...Jeg vil gjerne følge deg videre:) Fin søndag og klem fra meg:)

  SvarSlett
 3. Så fint å lese! Jeg liker meg så godt inne her, og mye er sikkert på grunn av kjærligheten til pastellfarger. Sukk <3

  SvarSlett
 4. Hei søte deg!
  SÅå utrolig koselig innlegg!
  Jeg liker veldig godt bloggen din, den er så søt og herlig!

  Elsker navnet også, får meg til å smile :)

  Ønsker deg en fabelaktig søndag!
  Her er det hjemmelaget grønnsaksuppe og sofakos.
  Klem

  SvarSlett
 5. Så koselig innlegg! Artig å høre historien bak navnet og bloggen!

  Ha en finfin kveld!
  Klem
  -Amalie

  SvarSlett
 6. Kul att få höra historien bak ditt bloggnamn! Visst bloggar man för att ge och få inspiration. Ha en fortsatt fin kväll!
  Kram Pia

  SvarSlett
 7. Så morsomt innlegg! Interessant historie om starten på bloggen din :-). Jeg er vel verken "gammel" eller "ny" leser, jeg liker bloggen din akkurat sånn som den er nå, jeg! Passelig med bilder, og passelig med tekst! Liker godt uttrykket ditt; du har en helt egen signatur, synes jeg, som liksom er "deg". Og det er fint!

  Ha ei fin uke!
  :-)

  SvarSlett

Blir veldig glad for en liten kommentar! Takk! :-)

Related Posts with Thumbnails