Powered By Blogger

søndag 2. oktober 2011

Bit for bit...

Livs Lyst vil se våre lappetepper!
Jeg skal ikke skryte på meg å være noe håndarbeidsdame, men i de siste par årene har jeg vært så heldig å få lært litt mer om  sying, hekling og strikking. Nå skal det sies at utgangspunktet var heller dårlig, og lå på et minimumsnivå... Men da skal det jo ikke så mye til før man ser framgang!
Dette skjønne lille har ikke jeg æren for- den må gå til min mor. Dette hadde jeg som vognteppe i dukkevognen som barn. Det er fortsatt i bruk, men ikke i dukkevognen..
Mitt første store lappeteppe! Egentlig laget til å ha bak i retrobilen min, derav fargevalget. Synes fargene passer godt sammen. Litt rosa, selvsagt, men med  noen `retrofarger` også.
Mitt aller første lappeteppe! Vognteppet til lille Mateo.
Farge- og stoffvalg gjorde jeg på bakgrunn av foreldrenes stil og personlighet.

Det samme gjelder med vognteppe nr. 2, til lille Aksel. Her er også farge- og stoffvalg tatt utifra foreldrenes stil, men samme framgangsmåte er brukt på begge vognteppene; store lapper sydd sammen i blokker, og deretter applikert på.
 Leon, som da var ganske liten den gang, måtte selvsagt prøve det ut...

Bildene er ikke de beste, og hadde nok vært bedre om teppene var litt mer spennende framstilt... Men de fleste ble tatt før jeg lærte å `ta bilder som en blogger` - noe jeg fortsatt øver meg på.


Vil du se flere inspirerende lappeteppe-innlegg, ta en titt inne hos Livs Lyst!
Da er uka snart over, og vi er inne i oktober måned!
Tiden flyr!! 
Håper på en frisk og fin oktober:)
*Klem*
english: 
Livs Lyst wants to see our patchworks. the first one is made by my mum and was used  in my doll stroller when I was a kid. the second is my first big one - made for my retro car... the third is my very first, made to a friends baby, as the last - to my cousins firstborn. if you have any patchwork to show, or want to see others - have a look at Livs Lyst blog

10 kommentarer:

 1. Herlige lappetepper!
  Du er flink altså, virkelig! :)
  Skulle ønske jeg var så flink...

  Klem Ida♥

  SvarSlett
 2. Vilka fina täcken du gör. Jag har bara gjort ett täcke i hela mitt liv och det blev definitivt inte så fint som dina. Minns min farmor virkade sådana fina plädar med rutor i alla möjliga färger.
  Ha en fin kväll och en bra start på den nya veckan!
  Kram Pia

  SvarSlett
 3. Hei!
  Jeg syns de var kjempe fine! Så flink du er :)

  Ha en nydelig kveld!
  Klemmer fra Silje

  SvarSlett
 4. Helt nydelig det heklateppet som du viser først :)

  Klem og en finfin søndagskveld til deg!
  Signe

  SvarSlett
 5. så masse fine lappetepper. jeg drømmer om å en vakker dag klare å sy mitt eget lappeteppe....men enn så lenge er det med drømmen. hihi

  SvarSlett
 6. Så fint! Du er flink! Jeg kommer fra en skikkelig håndarbeidsfamilie, men til nå kan det virke som om de genene har hoppet over meg, hihi. Men kanskje jeg finner dem en vakker dag!

  SvarSlett
 7. Så flotte vogntepper du hadde laget, og ikke minst: så snill du er som lager slike flotte ting til andres små! Imponert!

  Klem

  SvarSlett
 8. Fine tepper, Janni! Du får sy deg eit nytt lappeteppe med retrostoffa dine:)
  Klem

  SvarSlett

Blir veldig glad for en liten kommentar! Takk! :-)

Related Posts with Thumbnails