Powered By Blogger

lørdag 31. juli 2010

Mimring,,,

Da står det 31. august på kalenderen i dag! Hjelp, hvor ble det av sommeren!?!

Huff! Men istedet for å dvele ved det, får vi dvele ved
gode øyeblikk og koselige minner!

Jeg tenkte å minnes enda lengre tilbake i dag, til mine `yngre dager` ;)

Jeg var, som sagt, i Nord-Norge på ferie - nærmere bestemt på Helgelandskysten. Der er jeg oppvokst og der bor mine foreldre fortsatt i mitt barndomshjem. Så da sover jeg på pikerommet når jeg kommer `heim` på besøk.

Har tatt med noe av det jeg fant fram da jeg `ryddet` litt i gamle saker, og som jeg tok med tilbake hjem til meg (hadde jo bil å fylle denne gangen).

Noen minner fra videregående...


Så litt lengre tilbake til undomskole-tida, kanskje til og med barneskolen...?

Husker du disse??og så fant jeg noen supersøte bilder og kort!Beklager den dårlige kvaliteten på bildene... Har brukt mobilkameraet mitt, på alle bildene i bloggen faktisk. Men skal prøve å få litt bedre kvalitet etterhvert.


Så vil jeg sende en STOOR TAKK til Camilla fra Camillas Vidunderlige Verden som har vært så snill å hjulpet meg å finne ut av ting på bloggen!! Kjempesnilt av deg!<3Jeg har en lang vei å gå før det blir helt bra, men det kommer etterhvert!Tusen takk for koselige kommentarer og oppmuntring! Det setter jeg veldig stor pris på!Nå er det natta! Håper du kommer innom igjen snart!:)

4 kommentarer:

 1. Heia
  Tusen takk for besøk og koselig kommentar inne hos meg.
  Spennende med ny blogg da!
  Håper du vil trives her inne.
  Jeg har holdt på en stund nå og er fremdeles like hekta. :-)
  Ja, ME trenger ikke være en evig sykdom!Det er lys i tunellen. Jeg har vært syk lenge og de første årene lå jeg hele tiden. Nå orker jeg mye. Er selvf. ikke frisk, -tenker hele tiden på at man må huske hvile og pauser, men når jeg ser tilbake, føler jeg meg utrolig bra forhold til hva jeg en gang var.
  Mere overskudd til familie og venner igjen er deilig. Men det har vært en lang vei! Og jeg har måttet lære meg at ting tar tid! Og at det er superviktig å lytte til kroppen
  Ønsker deg alt godt
  Stor klem fra Tine

  SvarSlett
 2. Her var det mye som minnet med om barndommen ja. Leste masse Tuppen og Lillemor. Husker de kaninbildene veldig godt, eller var det klistemerker?
  Har forøvrig hatt så og si alle mine somre på Helgelandkysten i Aldersundet hvor min mor kommer fra. Dessverre ingen tur til dette vakre stedet i år.

  SvarSlett
 3. Hei og hopp.


  For å legge to bilder ved siden av hverandre, må du velge de i str liten eller medium. Når du har lastet opp et bilde, setter du musepilen rett bak bildet og laster opp et nytt bilde. Skulle det fortsatt forsvinne på linjen under kan du sette musepilen bak det siste bildet du lastet opp og trykke på return/back på tastaturet, så vil den komme opp på samme linje som forrige bilde.

  Signaturer for å signere innlegg, der anbefaler jeg denne siden http://www.mylivesignature.com/ til slutt vil du få opp en html kode, den kan du lime inn, gå på innstillinger, formatering, og nederst der står det noe som heter innleggsmal. Lim inn html koden du fikk fra mylivesignatur og trykk lagre. Den vil da komme opp der du skriver nye innlegg hver gang, så slipper du kopiere og styre.

  For å få en teller kan du bruke for eks. http://susnet.se/tjanster/ Den er enkel i bruk, bare man følger bruksanvisningen nøye. Det er også en skikkelig teller, den teller kun 1 ip adresse pr dag, de andre tellerne som man få rundt om er tellere som teller hver gang du og alle er innom bloggen din. S er du innom bloggen din 15ganger pr dag, teller den deg 15ganger.

  Håper dette var forståelig =)

  Klem, Camilla.

  SvarSlett
 4. Hei, så fin blogg du har... Jeg er og ny bloggverden, og har ikke funnet ut av noe enda !! ;) Kan hende jeg sniker litt på de tipsene du har fått av Camilla :)
  Husker godt Tuppen og Lillemor, jeg har fortsatt bladene hjemme hos mamma, syns det er gøy å ta opp å lese innimellom. Mimre tilbake til de dagene man ikke hadde større bekymring enn om man hadde råd til å kjøpe neste blad ;)
  De Ole Brum kortene er så søte, jeg har noen av de jeg og, gode minner ja:)

  Anette :)

  SvarSlett

Blir veldig glad for en liten kommentar! Takk! :-)

Related Posts with Thumbnails