Powered By Blogger

torsdag 29. juli 2010

fortsettelse Trondheim - Bergen...

Etterhvert som vi nærmet oss Vestlandet, ble det mindre sol og mer grått (ikke helt uventet..). Men da vi var riktig nærme Bergen, åpenbarte det seg en fantastisk himmel i Duse Pasteller!! En herlig velkomst etter en ferie i Nord!:)

Selv om jeg har hatt en fin ferie, var det jammen godt å komme hjem igjen! Så skal jeg prøve å få kommet igang med blogging om iNtEriØr som jo var meningen fra starten av.
Nå gleder jeg meg til å legge meg i min egen seng! Håper Leon kommer til å trives i sitt nye hjem:)
God natt, og kom snart tilbake!!

1 kommentar:

 1. Hei hei.

  Tenker du på skrift generelt i bloggen, eller overskrifter som for eks. jeg har i innleggene og sidekolonnene?

  For å midtstille navnet på bloggen din må du gå inn i htmlen og endre headerwrapper. Lite obs, om man ikke kjenner til html, kan mye gå galt om man trykker og skriver steder man ikke burde ;)

  Vet ikke helt hva du mener med å legge bildene annderledes? Men for å skrive mellom bildene.. last opp et bilde, trykk på enterknappen på tastaturet og skrive det du ønsker, trykk så på enter engang til, eller to, for å få noen linjers mellomrom, før du laster opp neste bilde igjen.

  Vet ingenting om at man ikke kan laste opp flere enn 5blder pr innlegg. Det du kan gjøre er å gå på Innstillinger, grunnleggende og velg oppdater redigeringsprogram, om du ikke allerede har det. Da kan du laste opp store bilder og man har litt flere finesser å velge mellom.

  Bare gi en lyd om jeg kan hjelpe deg med noe =)

  SvarSlett

Blir veldig glad for en liten kommentar! Takk! :-)

Related Posts with Thumbnails