Powered By Blogger

søndag 12. august 2012

Høstlige drag

Fra sommer og sol i går, til grått og litt mer høstlig i dag.
Gråe dager kan også være fine.
Jeg har sydd noen nye putetrekk. Kan du se dem der bak?Leon har fått smaken på utelivet og har nå funnet en smart rute for å komme seg ned fra tredje etasje til bakkeplan. Det har ført til mange turer opp og ned trappene for mor, for å `redde` den stakkars lille rømlingen. Helt til jeg i går oppdaget at han faktisk greier å komme seg opp samme ruten, 
HELT uten min hjelp!
Problemet nå er bare at han blir mer og mer modig, og utvider området sitt, og det er ikke mor så veldig begeistret for med tanke på at vi bor ved en meget traffikert vei!
Jeg går bare og venter på at det smeller, evt at han forsvinner.:/
Får bare håpe det går bra, for jeg har ikke så veldig lyst til å ha ham innestengt hele tiden heller. 
Nei, det var på landet man skulle bodd! `Byen` er ikke noe sted for dyr!

Det var dagens hjertesukk fra en bekymret kattemor.
Nå bærer det rett i dusjen for jeg har faktisk gått 8 km i dag! Flinke meg, hehe;)

*Fiin søndag*


PS: Har passert 60 000 unike besøk!! 
Juhuu! Stas for lille meg det;)english:
from a sunny and warm day yesterday, to a day that reminds more of autumn, today. I have made some new pillow cases, do you see them?
My cat is giving me some worries - he have found his way down from third floor to the streets! I was happy to see that he can manage to get his way back again, but I`m very worried he will dissapear or get hit by a car!:/


5 kommentarer:

 1. Guri, hadde blitt nervøs, ja:P
  Hva med å sprute vann på han vær gang han prøver seg ut?? Ikke katteplageri i det hele tatt... de liker jo ikke vann, men med en liten spruteflaske er det kun snakk om en mild dusj:)
  Har fungert før!:)

  Fine putene du har sydd!:))

  Her har vi hatt strålende solskinn, skikkelig sommer! Så deilig <3
  God søndag kveld til deg:))

  Klem Janne:))

  SvarSlett
 2. Jeg deler så absolutt dine hjertesukk; jeg er nå i ferd med å flytte med min firbente pelsbolle for åttende (!!) gang, og er bare sjeleglad for at den vesle sjarmøren fremdeles vil bli værende hos meg. For hver gang jeg flytter ringer ordene "en katt er mer bundet til territoriet enn til eieren" illevarslende i mine ører, men heldigvis *bak i bordet* har han blitt værende hver gang ;) Så, til de firbente viser oss motsatt får vi bare stole på at de ønsker å bli hos oss, både flyttemessig og bo-i-byen messig! Trafikken kan man jo ikke gjøre noe med, men vi får håpe han finner en alternativ rute i de mer rolige hjørnene av nabolaget. Tvitvi! ...Jeg har ihvertfall erfart at katten er i et atskillig bedre humør når han får lov å lufte potene. Har de først fått snusen på utelivet er det vanskelig å snu! Håper du og Leon har en fantastisk søndag :)

  Vennlig hilsen Emy og Ask Pelsbolle

  SvarSlett
 3. Puuuh, skjønner og kjenner igjen bekymringen din!! Før vi flytta på landet bodde vi i blokk og Cindy vandra et stykke. Heldigvis hater hun mennesker, så om det ble for mye folk så kom hun hjem, noe som heldigvis begrensa henne i byen! Men her på landet går hun inn i skogen og vandrer, så nå er bekymringene mine biler på veien hun går over og ROVDYR! Fryktelig bekymra for rev og gaupe som finnes her rundt! Grøsser litt på tanken...

  SvarSlett
 4. so beautiful, I love those colours with gold and white and I love the pillows!

  SvarSlett
 5. Hei søte deg,
  vakre bilder som alltid.

  Uff, skjønner godt at du er bekymret...

  må bare beklage at jeg er litt dårlig på kommentering om dagen, men jeg har hatt litt og drive med, samt at når sola endelig titter fram er det kjekt å være ute.

  Fabelaktig ukesstart til deg! Jeg begynner uka med jobbfri til og med tirsdag, så her skal det nyyytes :)
  - Maia

  SvarSlett

Blir veldig glad for en liten kommentar! Takk! :-)

Related Posts with Thumbnails